• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар практичних психологів та соціальних педагогів

Районний семінар практичних психологів та соціальних педагогів

2013-03-15

/Files/images/IMG_5530.jpg

15 березня 2013 року відбувся районний семінар практичних психологів та соціальних педагогів освітніх установ району, присвячений проблемі психологічного супроводу обдарованих учнів та розвитку їх життєтворчих компетентностей.

Проблемне питання семінару було висвітлене під час проведення тренінгового заняття «Крок до успіху», мета якого формування психологічної готовності до участі в конкурсах, олімпіадах, конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт. Підсумком тренінгу став гарний настрій учасників, з’явилася впевненість у своїх силах, вони змогли по-іншому поглянути один на одного, зрозуміти себе та своїх однолітків.

В програмі семінару пройшла презентація досвіду роботи практичного психолога гімназії Тищенко О.В. Методист райметодкабінету відділу освіти Мірошниченко Л.О. підвела підсумки районного огляду-конкурсу психологічних кабінетів дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів та ознайомила з методичною та фаховою літературою.

Під час семінару в невимушеній дружній атмосфері відбувся обмін думками та практичними надбаннями щодо роботи з обдарованими учнями.

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi