• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районна конференція працівників освіти

Районна конференція працівників освіти

2013-08-29

28 серпня в районному будинку культури відбулася районна конференція працівників освіти Щорського району. Відкрила конференцію начальник відділу освіти районної державної адміністрації Алла Миколаївна Біба. У своїй доповіді вона зупинилася на підсумках розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2012 – 2013 навчальному році, виконанні доручень Президента України В.Ф.Януковича з підготовки до 2013 -2014 навчального року та визначення основних завдань із впровадження Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах з 1 вересня 2013 року.

З вітальним виступом до вчителів району звернувся голова райдержадміністрації Олександр Грабовський. «Президент України Віктор Янукович ставить завдання: усі діти, незалежно від місця проживання, повинні мати рівний доступ до освіти і отримувати ті знання, які їм забезпечать подальший успіх на життєвому шляху. Тобто для продовження навчання кожна дитина повинна отримати кваліфіковану середню освіту незалежно від того, чи у селі вона живе, чи у великому місті», - підкреслив очільник району.

На конференції вшанували кращих педагогічних працівників району, а молоді спеціалісти отримали добре слово від старших колег та подарунки.

/Files/images/SAM_0602.JPG

/Files/images/SAM_0595.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 185

Коментарi